طرز تهیه «جاینت ماسل خوشمزه» به سبک هاوایی! یکی از جذابیت های پخت صدف اینه که شما غذای جدیدی رو کشف میکنید ، یه پوسته ی سخت و خشن رو باز میکنید و به لذیذترین گوشت دنیا میرسید جالبه بدونید طبق یک افسانه ی قدیمی ژاپنی ، مردم شهر معتقد بودن که غواص هایی که دیگه به ساحل برنمیگردن توسط صدف های غول پیکری که در اعماق اقیانوس وجود دارن بلعیده شدن همینطور که میبینید ، این صدف ماهیچه ی بزرگ و قابل توجهی داره و درواقع با باز و بسته کردن دو پوسته به کمک این ماهیچه در آب پرواز میکند ️ نوع گوشتش مشابه اسکالوپ و هورس ماسل نرم و لذیذ هست صدفهای غول پیکر یکی از غذاهای محبوب در ژاپن و کره هستن..

صدف غول پیکر طرز تهیه صدف صدف بزرگ

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:32