محسن احتشام رییس شورای ملی زعفران اظهار کرد: بیش از ۹۵ درصد زعفران دنیا در ایران تولید میشود، که کیفیترین زعفران را تولید میکند. به گفته احتشام، سال گذشته 218 تن صادرات زعفران داشتیم اما این میزان صادرات فقط به پنج کشور امارات، استرالیا، چین، قطر و افغانستان بوده است. در زمینه بازاریابی و برندسازی اقدامات اثرگذاری بر روی این محصول صورت نگرفته تا ارزش افزوده به کشور برگردد. رییس شورای ملی زعفران افزود: در این زمینه هم محدودیتهایی ایجاد شده که نتوانیم با توسعه سطح کشت زعفران بازارها را هم توسعه دهیم که این زنگ خطر بزرگی است. درحالی که از تولید تا بستهبندی زعفران بیش از ۷۰۰ هزار خانواده امرار معاش میکنند.