جوجه-کباب-تریاکی غذا-ژاپنی مواد لازم: مرغ خرد شده(مخلوط سینه و ران ) ۱ کیلو پیاز ۱ عدد سیر ۴ حبه سرکه نصف استکان سویا سس نصف استکان روغن نصف استکان عسل ۲ قاشق غذاخوری گوجه ۴ عدد طرز تهیه: داخل ظرفی،پیاز رنده شده،سیر رنده شده،عسل،سرکه،سویا سس،روغن بریزید و همه مواد رو با هم مخلوط کنید. چون سویا سس شور هست،به مواد نمک نزنید. مرغ را خرد کنید و فرقی نمیکنه که از سینه یا ران استفاده بشه.سپس به سس آماده شده اضافه کنید و همه مواد رو با هم مخلوط کنید. سه ساعت داخل یخچال استراحت بدید تا مزه دار بشه. داخل تابه روغن بریزید و جوجه ها را به سیخ بکشید.جوجه ها را در تابه بچینید.روی حرارت بزارید. یک طرف جوجه هاکه سرخ شدند،برگردونید. گوجه ها را از وسط نصف کنیدوداخل تابه بچینید.درتابه روبزاریدونیم ساعت زمان بدیدتاجوجه هاو گوجه بپزند. میتونید روی منقل هم،کباب کنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین ‌ د

کباب آشپزی کباب جوجه کباب ژاپن طرز تهیه کباب

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:11