آماده سازی مواد اولیه: تخم مرغ : 4 عدد وانیل : کمی شکر : سه چهارم پیمانه کره آب شده : 1 قاشق غذاخوری آرد : سه چهارم پیمانه شیر ولرم : 2 پیمانه پودر قند : برای تزیین روی کیک طرز تهیه: ابتدا زرده تخم مرغ ها را در کاسه ای بریزید و به همراه شکر خوب هم بزنید تا کرمی رنگ شود، سپس کره را افزوده و وانیل را هم بریزید و مخلوط کنید. در ادامه آرد را به تدریج افزوده و هم بزنید تا با مواد قبلی ترکیب شود، سپس شیر را کم کم بیافزایید و مخلوط کنید. در مرحله بعد سفیده ها را در ظرف دیگری با هم زن برقی بزنید تا فرم گرفته و حجم آن زیاد شود. سفیده را به مواد قبلی افزوده و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود، قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را داخل آن بریزید. کیک را برای یک ساعت در فری که با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا بپزد، سپس پودر قند را روی آن بپاشید و سرو نمایید.