آجیل سنتی لرستان این آجیل سنتی و اصیل توسط گلدسته خانم و دخترش فاطمه در شهر زیبای خرم آباد تهیه شده. گندم که قبلا در شیر خیسانده و سپس خشک شده با حرارت زیاد تفت داده می شود، آجیل های شسته شده را نیز تفت داده و سپس بقیه مغزها را اضافه می کنند. کنجد، کشمش، پسته و گردو از دیگر موادی بود که به این آجیل اضافه می شد. پسته کوهی، کُلِنگ، بَنِه و... در نقاط مختلف ایران با نام ها و انواع مختلفی شناخته می شود. . با تشکر از همکاری خانه جهانگردی لرستان و خانواده سپوند در شهر زیبای خرم آباد که ما را در تهیه این مستند کوتاه یاری کردند. و تشکر ویژه از همکاری خانه پرهامی شیراز غذاهای محلی آجیل خرم آباد استان لرستان آجیل محلی قوم لر اقوام ایرانی میراث-فرهنگی-دیجیتال لرستان خرم آباد گندم-شادونه آجیل-محلی