اولین قسمت سرآشپزهای ایرانی، مقدمه قسمت نوروزی نوروزتان پیروز با شکفتن زمین در بهار 1403 سریال سرآشپزهای ایرانی هم شروع به پخش شد و قراره که هر هفته یک قسمت جدید از این سریال از همین کانال پخش بشه. در جریان این سریال با آشپزهای ایرانی در سراسر دنیا همراه میشیم و سفر میکنیم و وارد زندگیشون میشیم ، باهم تجربه میکنیم و با فرهنگ کشورها و خوراک و ابعاد مختلف زندگی تو اون کشور آشنا میشیم. هر فصل از سریال تو یه کشور تولید میشه و فضای رفت و برگشت بین ایران ویک کشور خارجی رو خواهیم داشت. فصل اول بین ایران و ایتالیا تولید شده و همراه امیر جمشیدیت در ایران و هومن سلطانی در ایتالیا این برنامه رو پیش میبریم. تو این قسمت هم میبینیم که اصلا این برنامه چطوری شکل گرفت و شروع شد و چرا اسمش هست سرآشپزهای ایرانی آشپزها معمولا آدمهایی تاثیرگذار، خلاق، عمیق، اجتماعی و خوش مشرب و در نهایت دوست داشتنی و البته خیلی خوش سفر هستن ، و برای همین من تصمیم گرفتم که تو این سفر طولانی و دور درازی که شروع کردم با اونها همسفر بشم و تجربه کنم. راستی یادم رفت که خودم رو معرفی کنم، من امید دزفولی هستم، عکاس و فیلمسازعاشق