سیاشکر، یک شیرینی پر رمز و رازه که از گذشتگان به ارث رسیده و همه‌جا و همیشه پیدا نمیشه. با زحمت زیادی بعد از حدود هشت ماه کاشت و داشت نیشکر تهیه میشه و شیرینی منحصربه‌فردی همراه خودش داره. کافیه یکبار به شیوه گذشتگان با کته داغ و کره محلی امتحانش کنید تا روحتون به پرواز دربیاد. تولید سیاشکر بعد از برداشت هم زحمت بسیار زیادی داره که در این قسمت همراه خانواده زیرانی در روستای سنگجوب صومعه‌سرا خواهیم دید. یکی از آخرین بازماندگان این میراث کهن که هنوز به این شیرینی دلبستگی عمیقی دارند.

گیلان شیرینی نیشکر شکرسرخ شکر قهوه zwnj;ای

11 ماه پیش در دسته بندی طبیعت مدت زمان 11:59