ایران با همه زیبایی هایش «دورنیست» این مستند کوتاه با دعوت و همکاری اقامتگاه زیبای دیلمای در سیاهکل گیلان تهیه شده. @delmay-ecolodge چوواش تره یا آشکنو تره . توی سیاهکل گیلان محلی ها به این سبزی که به صورت خودرو در فصل بهار و تابستان سبز میشه چوواش میگن، در شرق گیلان و حتی مازندران بهش آشکنو میگن، ماده اصلی چوواش تره همین سبزی محلی هست که حاج بانو اول فیلم از باغچه کوچک کنار خانه اش چید. حاج بانو به همراه مهربان خانم در روستای زیبای نرگس لات منطقه سیاهکل گیلان این غذای خوش مزه رو درست کردند. .سبزی محلی چوواش، برنج، تخم مرغ، سیر، رب انار و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه مواد اصلی این خورش خوشمزه است. Chovash or Ashknou, is a wild herb that is usually found during spring and summer. It is the main ingredient for this popular dish in Gilan, called Chovash Tareh. Other ingredients are rice, eggs, garlic, pomegranate paste, salt and pepper, and turmeric. Narges Laat village, Siahkal district, Gilan province Ch