دوگوله دو دار نام محلی این آبگوشت کشک است، دوگوله ظرف سفالی بوده که قدیم ترها اهالی اراک آبگوشت را در آن درست می کردند، و نام این ظرف مترادف با نام آبگوشت است «دو دار» هم یعنی دوغ دار که دوغ در اصطلاح محلی منظور همان کشک است، سیب زمینی و گوجه فرنگی دو محصول وارداتی هستند که اصالت ایرانی ندارند و از حدود صد سال پیش وارد غذاهای ایرانی شده اند، این آبگوشت را با کشک زیاد و بدون گوجه فرنگی و سیب زمینی همراه با چغندر قند که جداگانه پخته میشه سرو می کنند. اهالی سنجان این آبگوشت نذری را هر سال در مراسم عزاداری محرم می پزند، اینجا روستای تاریخی سنجان در مجاورت شهر اراک است که با گسترش اراک الان بخشی از شهر محسوب میشه ایران با همه زیبایی هایش «دورنیست»