موادلازم پیاز:۲ عدد بزرگ لپه:۱ پیمانه گوشت:۳۰۰ گرم«بهتره با استخوان و چربی باشه» رب گوجه فرنگ:3 ق غ نمک فلفل سیاه زردچوبه و دارچین:به مقدارلازم گلاب :۳ تا۴ قطره سیبزمینی سرخ شده لیموعمانی:۲ عدد پرک شده«پوست و هسته ش جدا بشه» نکات مهم هل داخل قیمه خیلی خوشمزه ش میکنه من نمیریزم،اما اگر دوست دارید حتما عرق هل یا پودر هل بهش اضافه کنید،عالی میشه. من کلا داخل قیمه هیچ وقت زعفران نمیریزم چون قیمه م خوشرنگ میشه،واسه همین نیازی نیست که بریزم،شما اگر دوست دارید زعفران بریزید. فقط نمک و آخر کار باید اضافه کنید. حواستون باشه گلاب بیشتر از سه چهار قطره نریزید. من همیشه لیموعمانی رو پرک میکنم و میریزم شما اگر دوست دارید خود لیمو عمانی رو چندتا سوراخ کنید با چاقو بعد بزارید داخل خورشت. . •••» ️ «••• @ashpaziturky •••» ️ «•••