میوه سنجد که در ایران به طور خاص با نام سنجد شناخته می‌شود با نام‌های دیگری مثل زیتون وحشی یا توت نقره‌ای هم معروف است و محصولی است از درختی به همین نام. نام علمی درخت خیلی به کار ما نمی‌آید اما اگر کنجکاو هستید نام علمی آن را بدانید همینی است که در ادامه خواهیم نوشت: Elaeagnus Angustifolia در این ویدیو می‌توانید با ارزش غذایی، خواص و ویژگی‌های سنجد آشنا شوید. برای مشاهده این محصولات می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید:

سنجد سنجد خام خواص سنجد کالری سنجد بارجیل

1 سال پیش در دسته بندی سلامتی مدت زمان 00:28