اولچک یا هولچوک، در گویش محلی به معنای خورش است یکی از غذاهای محبوب این منطقه در فصل بهار است. اینجا در حیاط خانه ای در شهر زیبای ابرکوه در جنوب استان یزد، حاج زهرا فلاح زاده مشغول گلدوزی است و بی بی صغرا بهرامی این خورش اولچک خوشمزه را درست می کند. .پیاز، گوشت، شنبلیله خشک، زردچوبه، چغاله بادام، لپه، نمک و فلفل موادی بود که خاله صغرا برای تهیه این خورش اولچک استفاده کرد. . ایران با همه زیبایی هایش "دور نیست" با تشکر از برنامه ریزی و هماهنگی دوستان در تیم توسعه گردشگری غذایی یزد جناب آقایان حسین دهقان منشادی و سرکار خانم الهام حسینی و همچنین تشکر ویژه از همکاری و زحمات جناب آقای حامد اکرمی سرکار خانم ندا هوشمند. و خانم سامیه کاظمی @hussein.dehghanm @lham.hosseini @hooshmand-neda و اقامتگاه سروکهن @sarvekohan.ecolodge با تشکر از مهمان نوازی مردم ابرکوه میراث-فرهنگی-دیجیتال یزد-دورنست یزد غذای-محلی غذای-محلی خورش اولچک خورش-اولچک ابرقو خورش-اولچک-دورنست ابرکوه