آشپزی: خرد کردن و سرخ کردن سبزی قرمه سبزی| سبزی قورمه سبزی| سبزی قرمه سبزی | ghorme sabzi سلام به همگی شما عزیزان در این ویدئو نحوه سرخ کردن سبزی قورمه سبزی( قرمه سبزی) را مرحله به مرحله آموزش میدم مقدار سبزی تره ، جعفری، گشنیز، اسفناج باید بیشتر از شنبلیله باشه، شنبلیله زیادی باعث تلخی میشه و نداشتن سبزی اسفناج باعث میشه سبزی آب نندازه لعاب پس نده اسفناج نبود مثل من از برگ چغندر استفاده کنید در سبزی قورمه سبزی ! امیدوارم از این ویدئو رو دوست داشته باشید و با دوستان خود به اشتراک بگذارید. خرید سبزی قرمه سبزی 00:00 سبزی قرمه سبزی شامل( تره، جعفری، گشنیز،اسفناج و شنبلیله ) است. 00:19 خیساندن سبزی 01:37 خرد شده سبزی و مر حله اول(توضیحات) سرخ کردن سبزی قرمه سبزی 02:35 مرحله دوم سرخ کردن 04:10 مرحله سوم سرخ کردن 06:24 افزودن روغن به سبزی قرمه سبزی 06:54 افزودن نمک به سبزی قرمه سبزی 07:58 انتهای سرخ کردن 09:45 بسته بندی شده سبزی قرمه سبزی 10:14 - خورشت قورمه سبزی,خرد کردن و سرخ کردن سبزی قرمه سبزی,سبزی قرمه,سبزی قورمه سبزی,سرخ کردن سبزی قرمه با روغن جامد,طرز تهیه قورمه سبزی,خورش قرمه سب