دسر شکلاتی مواد لازم: شیر: دو پیمانه شکر: یک سوم پیمانه پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری سرپر خامه: ۱۰۰ گرم شکلات تلخ: ۱۰۰ گرم طرز تهیه: شیر و شکر رو داخل قابلمه ای میریزیم و روش پودر ژلاتین رو میپاشیم و میذاریم کمی پودر ژلاتین اسفنجی بشه و بعد روی حرارت ملایم میذاریم تا شکر و ژلاتین در شیر حل بشه. شکلات رو ریز خرد کرده و داخل شیر میریزیم و وقتی کاملا حل شد خامه رو اضافه میکنیم و وقتی یکدست شد از روی حرارت برمیداریم. مواد اصلا نباید به جوش بیاد فقط مواد باید حل بشن. بعد از صافی رد میکنیم و میذاریم کمی خنک بشه. بعد داخل ظرف یا قالب دلخواه میریزیم. چون دسر خامه داره و چربه، قالب نیاز به چرب کردن نداره. بعد از ریختن دسر داخل قالب، اونو نصف روز داخل یخچال استراحت میدیم و بعد با آزاد کردن کناره های دسر، به راحتی از قالب جدا میشه و داخل ظرف سرو برمیگردونیم و به دلخواه تزیین میکنیم. نکات: ۱* به هیچوجه نباید مواد بجوشه فقط گرم بشه تا مواد حل بشن. ۲* دسر داخل قالب و یخچال باید نصف روز بمونه تا راحت از قالب دربیاد ۳* میزان شکر خیلی مناسبه ولی به دلخواه میتونید کمتر یا بیشتر بریزید. ۴*میتونید