مواد مورد نیاز کیک ️ردسفیدقنادی ۱ونیم لیوان فرانسوی ️شکر ۱ لیوان فرانسوی ️تخم مرغ ۳ عدد ️بکینگ پودر ۱ونیم ق چ ️وانیل ۱/۴ ق چ ️پودر کاکائو ۲ ق غ ️روغن ۱/۳ لیوان فرانسوی ️شیر یا آب ۱/۲لیوان فرانسوی مواد سس شکلات ️شکر ۳۰ گرم ️شیر نصف لیوان فرانسوی ️پودرکاکائو ۱ ق غ سرخالی ️روغن ۱/۵ لیوان فرانسوی ️شکلات تخته ای ۳۰ گرم دستور تخم مرغ را ۲ دقیقه با دور کُند همزن میزنیم ،شکر را آهسته آهسته اضافه میکنیم و ۲ دقیقه با دور متوسط میزنیم،سپس وانیل را اضافه میکنیم و ۱ دقیقه با دور متوسط میزنیم تا کرمی رنگ و کشدار شود.روغن را اضافه میکنیم و ۳۰ ثانیه با دور متوسط همزن میزنیم سپس شیر یا آب را اضافه میکنیم و ۳۰ ثانیه میزنیم. آرد،بکینگ پودر و پودرکاکائو را از قبل ۳ مرتبه الک میکنیم و در ۳ مرحله به مواد اضافه میکنیم و به صورت دورانی هم میزنیم در آخر ۸ ثانیه با همزن میزنیم تا گلوله های آرد باز شود.قابلمه را حسابی چرب کرده و ۳ لایه کاغذ روغنی میگذاریم و مواد را میریزیم و چند بار ضربه میزنیم تا هوای مواد خارج شود.دم کنی را میگذاریم،درجه پلوپز را تنظیم میکنیم(شماره ۱ و ۲ مناسب است من ۲ دفعه شماره ۱ رو زدم)بعد