امروزه با توجه به تغییر فرهنگ غذایی مردم،مصرف مواد پروتئینی مانند سوسیس،کالباس و... بسیار زیاد شده است. با وجود این تغییر ذائقه مردم به سمت مواد پروتئینی و از طرفی وجود فست فودهای رنگارنگ در گوشه و کنار شهر و از طرف دیگر هم بالا رفتن قیمت گوشت قرمز و سفید بخشی از مردم به سمت خرید باقی مواد پروتئینی رو آوردهاند. با توجه به این شرایط بازار کار پر تقاضایی در این حوزه به وجود آمده است. در این ویدیو راجع به صفر تا صد راهاندازی یک مغازه پروتئینی صحبت کردم. پلی لیست چجوری بزنم: ویدیو نام گذاری مناسب برای مغازه: ویدیو روش های بازاریابی: ویدیو چجوری سوپرمارکت بزنم: (اگه فکر میکنی ی روز این کانال به دردت میخوره دکمه سابسکرایب بزن) اینستاگرام: کانال تلگرام: ایمیل کاری: [email protected] Music:Audio Library YouTube زمان بندی ویدیو: 00:00 سرفصل ها 00:24 معرفی خودم 00:58 اهمیت کسب و کار های صنایع غذایی 01:19 برنامه ریزی 02:02 نام گذاری مناسب 02:51 هزینه های راه اندازی مغازه پروتئینی 05:16 دریافت مجوز 06:01 نکات مهم برای موفقیت در این کار 07:01 مزایا و معایب مغازه پرو