-سوهان عسلی یکی از شیرینی های سنتی خوشمزه و آسون واسه عید نوروزه، مقدار مواد و توضیحات روی کلیپ هست فقط چندتا نکته داره . نکته ی خیلی مهمش اینه که سرعت عمل داشته باشید چون زود سفت میشه والبته دقت کنید چون مواد مذابه و خطرناکه . میتونید بجای کره روغن جامد یا نیمه جامد بریزید . اگه دیدین سفت شده یه کوچولو رو حرارت بذارید تا کمی روون بشه . با همین دستور و رعایت نکات یه سوهان عسلی ترد و شکننده و خیلی خوش طعم در ۴ طعم خواهید داشت ماندگاریش هم زیاده در ظرف دربسته در محیط مدت طولانی ماندگاری داره. نوش جان‌️⁩ لینک اموزش شیرینی نارگیلی سهیلا: . لینک شیرینی نخودچی سهیلا: . لینک اموزش شیرینی بهشتی سهیلا: . لینک  آموزش روغن و کره ی صاف: . . سوهان-عسلی سوهان-کنجدی شیرینی-عید عید-نوروز هفتسین شیرینی-نارگیلی شیرینی-نخودچی شیرینی-مربایی آموزش-آشپزی شیرینی