خب وقتشه با راهنمایی سرآشپز هومن سلطانی عزیز چندتا نکته رو بهتون بگیم تا پاستایی که درست میکنید خوشمزه تر باشه و بتونید جزو برنده های مسابقه باشید قوانین آشپزی برای مسابقه: ۱. از مواد تازه استفاده کنید ۲. خمیر پاستا حتما با دست درست بشه و زمان خوردن کمی زیر دندون سفت باشه (خام نباشه) ۳. مزه ی تمواد مواد غذایی توی پاستا متعادل باشه (مثلا مزه ی پنیر، سیر، نمک یا فلفل بیشتر از حد نباشه) ۴. به تزئین غذاتون دقت کنید و خلاقیت به خرج بدید و از همه مهم تر یادتون نره همه چیزو مرتب و تمیز کنید منتظر ویدئوهای قشنگتون هستیم مهلت ثبت نام تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ در سایت