قطاب خونگی بدون فر فقط با سه قلم مواد در دسترس و بدون نیاز به فر و همزن این قطاب های فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار رو واسه عید درست کن مواد لازم: آرد ۱پیمانه روغن یک چهارم پیمانه ماست یک چهارم پیمانه گلاب ۱-۲ ق غ پودر قند ۷۰گرم پودر گردو یا پسته یا بادام ۷۰گرم پودر هل ۱ ق م ۱. ماست و روغن رو با هم مخلوط میکنیم و آرد الک شده رو طی دو مرحله به مواد اضافه میکنیم و با قاشق یا همزن دستی هم میزنیم تا مواد جمع بشه و یک خمیر لطیفی بهمون بده. ۲. خمیر رو داخل کیسه فریزر میذاریم و نیم ساعت تو یخچال میذاریم. ۳. برای درست کردن مواد میانی قطاب باید پودر گردو، پودر قند، هل و گلاب رو با هم مخلوط کنیم. ( من از ترکیب گردو آسیاب شده و پودر بادام استفاده کردم؛ میتونی از ترکیب گردو و پسته هم استفاده کنین). ۴. از مواد میانی قطاب به اندازه کوچک از گردو برمیداریم و تو دست گرد میکنیم و تو ظرف میچینیم. خمیر رو بعد از نیم ساعت از یخچال در میاریم و به اندازه گردو ازش برمیداریم و تو دست گرد میکنیم و بعد مطابق ویدئو روی میز کار پهن میکنیم. برای پهن کردن احتیاجی به وردنه نیست، به راحتی با فشار دست میشه پهنش

قطاب خونگی قطاب بدون فر قطاب اصیل یزد شیرینی عید

1 سال پیش در دسته بندی آموزشی مدت زمان 03:24