طرز تهيه كباب تابه اى ترش کباب تابه‌ای نوعی کباب کوبیده است که با گوشت تهیه می‌شود و به جای پختن با آتش و زغال و کباب شدن، داخل ماهی تابه و روی اجاق گاز پخته می‌شود. کباب تابه‌ای یک غذای بسیار پر طرفدار و خوشمزه است که طعم متفاوتی از کباب کوبیده دارد. کباب ترش تابه‌ای نوعی روش متفاوت درست کردن کباب تابه‌ای است که طی آن کباب با سسی از گردو و رب انار طبخ می‌شود و طعم بسیار فوق‌العاده‌ای دارد که به امتحان کردنش می‌ارزد - مواد لازم كباب ترش تابه اى گوشت چرخ كرده ٤٠٠ گرم پياز يك عدد گوجه فرنگى دو عدد نمك، فلفل سياه و زردچوبه مواد سس كباب ترش پياز يك عدد گردو چرخ شده ٤ قاشق غذاخورى سبزى معطر (نعنا،پونه،گشنيز و مرزه) يا سبزى چوچاق و خالواش رب انار ١ قاشق غذاخورى رب آلوچه ١ قاشق غذاخورى رب گوجه فرنگى ١ قاشق غذاخورى نمك، فلفل سياه ، زردچوبه و پودر سير ١/٥ ليوان آب جوشيده - زمانبندى ويديو ‎00:00كباب ترش تابه اى ‎00:31آماده كردن گوشت كباب تابه اى ‎1:38پهن كردن كباب تابه اى ‎2:11سرخ كردن كباب تابه اى ترش ‎2:17سس گردو كباب ترش تابه اى ‎3:34افزودن زعفران به كباب تابه اى ‎4:03افزودن سس گردو به كباب