3 دلیل برای اینکه فوم شما هنگام درست کردن لاته آرت مخملی نمی شود. اشتباه اول: اجازه میدهید هوای زیادی داخل شیر شما  شود و از طرقی دیگه فرصت ایجاد بافت رو به شیر نمی دهید. در نتیجه فقط روی سطح یه لایه فوم ایجاد می شود. به عبارتی شما فقط ابتدای کار نیاز دارید که هوا داخل شیر باشد و بعد از شروع چرخش شیر دیگه نیازی به این هوا ندارید. هر چه این  چرخش بدون هوا بیشتر باشد بافت مخملی هم بیشتر می شود. اشتباه دوم: فاصله ی زمانی بعد از ایجاد فوم مخملی و  ریختن شیر روی اسپرسو  را طولانی نکنید. اگر سریعا این کار را انجام ندهید باعث می شود که بافت مخملی از هم جدا شود. علت اینکه باریستاها نیز مدام شیر را می چرخانند نیز همین است. اشتباه سوم: شما اسپرسو رو قبل از شروع ریختن شیر خوب هم نمی زنید. قهوه های مختلف کرما های مختلف میدهد که ضخامت متفاوتی دارند. هم زدن اسپرسو  ساختار کرما را از بین برده ه و یک اسپرسوی یکدست برای شروع کار ایجاد می کند.