کوفته سبزی در بسیاری از شهرهای ایران درست می شود، البته طعم و مواد اولیه آن متفاوت است. کوفته سبزی شیرازی یکی از معروف ترین کوفته های ایرانی است. معمولاً وقتی خانواده ها در آخر هفته یا تعطیلات دور هم جمع می شوند، کوفته سبزی شیرازی درست می کنند. در یکی از سنت‌های قدیمی شیرازی‌ها که به آن آرمه دری می‌گویند، نزدیکان زن باردار چند نوع غذا را می‌پزند که ممکن است در دوران بارداری هوس کند که قطعاً این کوفته سبزی یکی از آنهاست. نکته جالب دیگر این است که وقتی کوفته ها را در قابلمه می گذارند، نام دختران خانواده را ذکر می کنند و برایشان آرزوی خوشبختی می کنند. با تشکر از خانم فاطمه جوانمردی و همراهانشان خانم صغری صفایی فردی و سرکار خانم فیروزه سلیمان حشمتی که زحمت تهیه این کوفته سبزی خوشمزه را کشیدند. @fatemeh.javanmardi55 مواد کوفته سبزی گوشت، برنج، نخود، سبزیجات (تره، جعفری، شوید، مرزه، ریحان و ترخون)، پیاز، گردو، کشمش ایران با همه زیبایی هایش "دور نیست" .پشتیبان ما باشید این مستند با دعوت و همکاری هتل سنتی نیایش در شهر زیبای شیراز تهیه شده است. میراث-فرهنگی-دیجیتال شیراز، غذاهای محلی، غذاه