روش درست کردن کمپوت میوه: توی شیشه ای که گنجایش ۱/۴۰۰ گرم رو داره، میوه رو می‌ریزیم آب معمولی می‌ریزیم که روی میوه ها رو بگیره،۶ قاشق غذاخوری شکر میریزیم و توی قابلمه میذاریم تا ۲۰ دقیقه بجوشه بعد که سرد شد از قابلمه درمیاریم و از روی قسمت در شیشه، شیشه رو ۱۲ ساعت برعکس میکنیم. این کمپوت تا یکسال بیرون از یخچال ماندگاری داره و در جای خنک نگهداری بشه.نوش جان کمپوت میوه تابستان میوه-های-تابستانی ستاره-کوکینگ

کمپوت میوه تابستان داغ

1 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 04:50