طرز تهیه حلیم ابتدا گندم را که از چند ساعت قبل خیسانده را داخل قابلمه بریزید و تا دو بند انگشت روی آن آب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید توجه داشته باشید در حین پخت گندم ها را اصلا هم نزنید چون اگر هم بزنید مجبورید هر چند دقیقه آن را هم بزنید گوشت را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و کف روی آن را بگیرید و به آن فلفل سیاه ،چوب دارچین ،برگ بو ،را اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد گندم ها که پخت با گوشکوب یا مخلوط کن آن را پوره کنید و گندمها را از صافی عبور دهید تا عصاره گندم جدا شود و آب روی گوشت را به عصاره گندم اضافه کنید و گوشت را ریش ریش کنید و به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید و به آن روغن زرد را اضافه کنید و روی شعله پخش کن بگذارید تا به غلظت برسد نمک را به اندازه دلخواه اضافه کنید و بعد با پودر دارچین و کنجد تزیین کنید و میل کنید. حلیم طرز تهیه حلیم آموزش حلیم