طرز تهیه مربای به (بهی)/ مربا به/ مربا و مارمالاد به/ مربا/آشپزی/آشپزی رویا -Quince Jam محتویات به 1 کیلو شکر 800 گرم آب 4 لیوان فرانسوی( معادل 800 میلی آب گرم) جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری جایگزین جوهر لیمو 1 قاشق مرباخوری آبلیموی تازه میتوانید برای عطر بیشتر از وانیل یا هل استفاده کنید ولی من ترجیح میدم عطر خود به داخل مربا به باشه! بعد از اتمام پخت مربای به اجازه دهید خنک شود،سپس داخل ظرف های مربا ترجیحا شیشهای باشد بریزید و درب شیشه مربا را نذارید برای 1 روز تا یک لایه بسیار نازک مربای به خشک شود سپس درب مربا را قرار دهید و محکم ببندید، این روش باعث میشود هیچ وقت مربای به شما کپک نزند ،این روش برای همه مرباها و مارمالادها بسیار کاربردی است من سالها به این روش مربا را نگهداری میکنم، مطمئن هستم خوشحال خواهید شد از نتیجه کار ========= <a href=' '>00:00</a> مقدمه <a href=' '>00:25</a> جدا کردن هسته به <a href=' '>01:17</a> رنده کردن به <a href=' '>01:39</a> افزودن شکر در مربای به رنده شده <a href=' '>02:19</a> استراحت دادن به مربای به <a href=' '>02:42</a> مرحله اول پخت مربای