ترشک-انار مواد لازم: انار ۴عدد آب ۱فنجان نبات ۱تکه به دلخواه نمک به میزان لازم آلبالو خشک،لواشک،زرشک به میزان لازم رب انار ترش ۱ق غ طرز تهیه: انارها را دون کنید و داخل تابه بریزید و روی حرارت بزارید.با گوشتکوب،انارها را بکوبید.احتیاجی نیست که هسته از گوشت جدا شود.نبات و نمک بریزید و با حرارت کم ،به مدت نیم ساعت بپزید.بعد از نیم ساعت،گاز را خاموش کنید و به دلخواه آلبالو خشک،زرشک و لواشک اضافه کنید.بهم بزنید تا کاملا مواد با هم مخلوط شوند.در آخر رب انار بریزید و با هم مخلوط کنید. نوش جان