با توجه به ظهور غذاهای جدید و هوس انگیز فست فودی، تعداد طرفداران این نوع از غذا ها روزانه در حال افزایش است. بازار فست فود به شدت رقابتی می باشد و راه‌اندازی فست فود نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، بررسی بازار و رقبا، طراحی مناسب استراتژی‌های بازاریابی و توجه به نیازهای مشتریان است. در این ویدیو صفر تا صد راه‌اندازی یک فست فود را بررسی کردم. لیست غذا های پرطرفدار فست فود: همبرگر: ۱- همبرگر کلاسیک ۲- چیزبرگر ۳- وگی برگر (برگر گیاهی) ۴- ماهی برگر ۵- همبرگر دو طبقه (دوبل برگر) ۶- همبرگر تند ۷- همبرگر مخصوص پیتزا: ۱- ناپولیتان (ناپلی) ۲- نیویورک استایل ۳- شیکاگو دیپ دیش ۴- سیسیلیان استایل ۵- پیتزا با خمیر ترد (Thin Crust) ۶- مارگاریتا ۷- پپرونی ۸- وگی (گیاهی) ۹- چهار پنیر ساندویچ: ۱- ساندویچ گوشتی ۲- ساندویچ پنیری ۳- ساندویچ سبزیجات ۴- ساندویچ ماهی و دریایی سالادهای فست فودی: ۱- سالاد سزار ۲- سالاد یونانی ۳- سالاد مرغ جنوبی ۴- سالاد آسیایی ۵- سالاد سبزیجات تازه ۶- سالاد پاستا پیش‌غذاهای فست فودی: ۱- سیب‌زمینی سرخ‌کرده ۲- پیاز حلقه‌ای ۳- ناگت مرغ ۴- سالاد کلم ۵- استیک پنیری ۶- نان سیر ۷- س