خورش-غوره-مسما مواد لازم: مرغ ۲ تکه کامل بادمجان ۲ عدد گوجه ۲ عدد پیاز ۱ عدد غوره ۱ لیوان رب گوجه فرنگی ۲ ق غ آب ۲ لیوان نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه کاری به میزان لازم روغن به میزان لازم طرز تهیه: پوست بادمجان ها را بگیرید.از وسط به دو قسمت تقسیم کنید. نمک بزنید و نیم ساعت استراحت بدید. بعد از نیم ساعت،داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. بادمجان ها را سرخ کنید.داخل همان تابه،به مرغ ها زردچوبه و فلفل بزنید و دو طرف مرغ را سرخ کنید. سپس داخل تابه ای روغن بریزیدو روی حرارت بزارید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشه. رب گوجه فرنگی بریزید و تفت بدید. نمک،فلفل،زردچوبه و ادویه کاری بریزید و بهم بزنید.دو لیوان آب بریزید و اجازه بدید تا سس بجوش بیاد. سپس مرغ های سرخ شده را داخل سس بزارید.یک ساعت زمان بدید تا مرغ ها بپزند.بعد از یک ساعت ،بادمجان های سرخ شده،گوجه و غوره را به خورش اضافه کنید. نیم ساعت دیگر برای پخت زمان بدید تا خورش آماده شود. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید