mahdiyee-life این ۳ ترفند برای حبوبات چندین ساله امتحانشو پس داده برای اینکه پوست لوبیا موقع پخت جدا نشه، لوبیارو با اب سرد خیس کنین و ۱ قاشق ارد اضافه کنین هم بزنین و بزارین رو شعله، اینجوری هم پوستشون جدا نمیشه هم زود میپزه اگه یادت رفته از شب قبل حبوباتو خیس کنی و میخواین زود بپزه با اب داغ خیس کنین و ۱ قاشق نمک بریزین و بزارین نیم ساعت داخل همون اب بمونه و بعد بپزین کاربردی ترین روش برا نفخ گیری اینه که: حبوباتو بریزین داخل ظرف مورد نظر و اب بریزین و رو شعله بزارین، هروقت ابش جوش اومد زیرشو خاموش کنین و بزارین داخل همون اب خودش بمونه و در ظرفو بزارین این روش برابر با ۱۲ ساعت خیس کردن حبوباته و نفخش گرفته میشه .. .@mahdiyee-life . @mahdiyee-life . @mahdiyee-life ترفند-خانه-داری نکات-خانه-داری روزمرگی خانه-داری تمامی محتواها متعلق به صاحبان و تولید کنندگان آن است و کلاسدونی فقط تو انتشار اون کمک میکنه. آدرس تولید کننده محتوا ، تو توضیحات هست. همچنین تو سایت کلاسدونی میتونین راه های ارتباطی باهاشون رو پیدا کنید و از مطالبشون بهره مند بشید.