یکی از غذاهای خاص کازرونی ها که در عین سادگی بسیار خوشمزه و پر خاصیته، و البته قابل توجه دوستان گیاه خوار و وِگَن . . چوندر در گویش کازرونی به معنی چغندر است. . ممنون از سرکار خانم حمیدی و خانواده محترم اولیا برای تهیه این غذای خوشمزه. پیاز، ادویه، چغندر و ماش مواد اصلی چوندر ماشک است. . این ویدیو با دعوت و هماهنگی خوب اقامتگاه بیشاپور در خانه زیبای اولیا و در شهر زیبای کازرون ضبط شد. .@bishapur-ecolodge مستندهای-مینیمال میراث-فرهنگی-دیجیتال ایران با همه زیبائی هایش «دورنیست» ممنون از هماهنگی و همراهی بهمن مردانلوی عزیز Beetroot and mung beans, which are called chundermashak in the local language, is one of the authentic dishes of Kazerooni, which is very simple and delicious, interesting for vegetarians and vegans. Onions, spices, beets and mung beans are the main ingredients of chundermashak .. غذای-محلی استان-فارس چوندر-ماشک کازرون گردشگری-خوراک مردم-نگاری دورنیست جعفر-میراشرفی