فتا پاستا یک پاستا سنتی ایتالیا است که بدون گوشت و مرغ و با سبزی‌ها پخته می‌شود و البته با پنیر فتا پنیر فتا در ایران پرمصرف‌ترین و شناخته‌شده‌ترین پنیر است چون هر روز در صبحانه مصرف می‌شود. پنیر دومی که در این پاستای دوست‌داشتنی استفاده می‌شود پارمژان است که عطر بسیار قوی و طعمی جذاب به پاستا می‌دهد. ‌ لطفاً این دو پنیر را با پنیرهایی مثل پنیر پیتزا یا انواع دیگر جایگزین نکنید و به رسپی وفادار باشید و مثل خیلی از عادت‌های غلط غذایی که در اثر آموزش‌های کاملاً سطحی و از جانب برخی افراد به شما عزیزان داده می‌شود فکر نکنید که در هرجایی می‌توانیم پنیر موتزارلا یا پیتزا اضافه کنیم. لطفاً قارچ را هم مثل پنیر پیتزا در هر پاستایی اضافه نکنید. ‌ ریحان ایتالیایی و ایرانی بسیار طعمی نزدیک به هم دارند ولی ریحان ایتالیایی بوی شیرین‌تری دارد در فیلم کامل در مورد آن توضیح داده‌ام. ‌ لطفاً از روغن‌زیتون بکر و اصل و بودار استفاده کنید تا وقتی آن را با سیر طعم دار می‌کنید به یک معجزه پی ببرید.️

پاستا آشپزی آموزش آشپزی

4 ماه پیش در دسته بندی آموزشی مدت زمان 07:34