سوپ جو مواد لازم برای ۵ نفر کره: ۵۰ گرم گوجه: ۱ کیلو ربگوجه: ۱ قاشق غذاخوری نمک: ۲ قاشق چایخوری (یا بیشتر) زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری جوز هندی: نصف ۱ عدد(یا یک سوم قاشق چایخوری) پیازچه: ۸ تا ۱۰ عدد کرفس (اختیاری): ۲ شاخه (انداز فیلم) جو پرک: ۲ لیوان آب (یا آب مرغ): ۸ لیوان (۵ لیوان مرحله اول، ۳ لیوان مرحله دوم) آبغوره: نصف فنجان (حتی بیشتر) جعفری برای تزیین . جایگزین کرفس: نخود فرنگی، کلمبروکلی طرز تهیه گوجه به مدت ۱۰ دقیقه در کره تفت داده بشه، ادویه ها و پیازچه و کرفس رو بریزید، آب مرحله اول و جو پرک رو بریزید و ۱۵ دقیقه بپزید. بعد از ۱۵ دقیقه آب مرحله دوم رو اضافه کنید و ۲۰ دقیقه دوباره بپزید، بعد از اون آبغوره رو اضافه کنید (تست نمک رو بگیرید) و ۱۰ دقیقه که آبغوره بجوشه، سوپ آماده هست. . •••» ️ «••• @ashpaziturky •••» ️ «•••