این ویدیو با دعوت و همکاری خانه هنر هورشید در روستای زیبای زردنجان اصفهان تهیه شده @hoorshid-artist-house . ————————————————————— قیمه ریزه نخودچی که اصفهانی ها بهش میگن قرمرزه نخودچی از غذاهای اصیل و قدیمی اصفهانی هاست. . مخلوط گوشت، آرد نخودچی، زردچوبه، نمک ، فلفل، پیاز زنده شده و نعنا، که در هاون خوب می کوبند تا حسابی با هم ترکیب بشه، جداگانه پیاز خرد شده را سرخ می کنند و همراه با گوجه و کمی آب می پزند، از ترکیبی که آماده شده گلوله های کوچکی درست می کنند و در مایع آماده شده و در حال جوشیدن می اندازند و میگذارند خوب بپزه ، در نهایت این غذا رو با نان محلی و سبزی می خورند. . خانواده محترم حاج مسلم (پیرمردی که در فیلم می بینید)، در روستای زیبای زردنجان زحمت تهیه این غذای خوشمزه رو کشیدند، درخت زیبایی که در تصویر می بینید پسر خانواده که در جنگ ایران و عراق به شهادت رسیده کاشته و حالا این درخت براشون خیلی عزیزه. . خود حاج مسلم هم که در این فیلم می بینید دیگر در میان ما نیست و به رحمت خدا رفتند، روحشون شاد️️ ————————————————————— “Ghemeze Nokhodchi” is one of the most famous dishes in