دبیر انجمن صنایع فرآوردههای گوشتی با اشاره به چالش های تولیدکننده های این صنعت می گوید: قیمت گذاری دستوری نه تنها به نفع تولیدکننده نیست بلکه برای مصرف کننده هم نمی تواند اثرات مثبتی داشته باشد. جمال حسین زاده عنوان می کند: این سیاست دست کم نتوانسته در حوزه تولید فرآورده های گوشتی اثرات مثبتی داشته باشد؛ به عنوان مثال اگرچه قیمت دستوری مصوب 73 تومان برای هرکیلو گوشت مرغ است اما تولیدکننده در زمان خرید این ماده اولیه در قالب یک فاکتور پنهان هزینه مازادی معادل 20 هزار تومان برای هر کیلو را باید پرداخت کند یعنی خرید مواد اولیه در این صنعت در قالب دو فاکتور انجام می شود. به گفته او قیمت تمام شده در این صنعت غیرواقعی شده است.