مطالعهای جدید نشان میدهد قرار دادن میوهها در توریهایی با رنگ خاص ترفندی است که برای بهتر جلوه دادن میوهها استفاده میشود. گگنفورتنر در مقاله خود مینویسد، ادغام رنگ تأثیری قوی بر ظاهر رنگ دارد و پرتقال سبزرنگ را به نارنجی زیبا تبدیل میکند و میوهفروشها مدتها است این موضوع را میدانند. با نگاهی به اطراف در سوپرمارکتهای معمولی، به راحتی میتوان دید که میوهها و سبزیجات (مانند لیمو، پیاز، کدو سبز یا حتی سیب زمینی) معمولاً در توریهایی بستهبندی میشوند که آنها را بهتر نشان دهد.