مواد لازم: مرغ ۳ تکه کامل پیاز ۱ عدد ریز خرد شده پیاز ۱ عدد ریز رنده شده سیر رنده شده ۴ حبه رب گوجه ۴ قاشق غذاخوری سس گوجه ۴ قاشق غذاخوری نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم رب انار ۳ قاشق غذاخوری(اگر رب انار ترش بود،یک قاشق بریزید) روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری آبلیمو ۵ قاشق غذاخوری فلفل دلمه کوچک ۱ عدد آب ۱ و نیم لیوان طرز تهیه: مرغ ها را به پیازها ،سیر رنده شده،نمک و ادویه ها آغشته کنید و کمی ماساژ بدید. رب گوجه ،سس گوجه بزنید و دوباره ماساژ بدید. رب انار،روغن زیتون و آبلیمو بریزید و کاملا بهم بزنید تا مواد به همه جای مرغ آغشته بشه. فلفل دلمه را چند تکه کنید و روی مرغ بزارید.در آخر ۱ ونیم لیوان آب بریزید.در تابه را بزارید و روی حرارت بزارید. به مدت ۱ ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزید.در حین پخت یکی دو بار ،با قاشق،سس را به مرغ آغشته کنید.بعد از یک ساعت و نیم که سس غلیظ شد،آماده ست. نوش‌ جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان

طرز تهیه مرغ مرغ رستورانی مرغ مجلسی مجلسی غذا

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:42