اخیرا اتاق ایران از پژوهشی رونمایی کرد که نشان می داد: در بازه زمانی سال ۱۳۹۶ تا شهریور ۱۴۰۲ ، سهم ارزش صادرات صنعت غذا نسبت به ارزش کل صادرات غیرنفتی کشور حدود 4.5 درصد بوده و نسبت به سال قبل کاهش پیدا کرده است. پس از انتشار نتایج این پژوهش، دو نگاه و تحلیل متفاوت درباره چرایی روند کاهشی ارزش صادرات صنعت غذا ارائه شد. گروهی این اتفاق را نتیجه سیاست های یک سال اخیر می دانستند و گروهی دیگر عنوان کردند با توجه به بحث پیمان سپاری، ارزش صادراتی کالاهای غذایی واقعی تر شده است. آرمان خالقی، عضو هیات مدیره خانه صنعت،معدن و تجارت با اشاره به این موضوع که صادرات واقعی در بخش صنعت غذا قابل احصا نیست، چند و چون صادرات در صنعت غذا را تشریح کرده است. او معتقد است: آمار در این بخش واقعی نیست.

آرمان خالقی صنعت غذا ایران فود

11 ماه پیش در دسته بندی اخبار مدت زمان 02:40