مواد لازم شیر - 2لیوان کرم کارامل - 1بسته پودر نسکافه فوری -1بسته شکر -4 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین -2 قاشق غذاخوری پر خامه صبحانه -1بسته بیسکوییت پتی بور - 1بسته ( حدود ۲۰ عدد) بیسکوییت پتی بور - 10 عددطرز تهیه: قالبتون رو با براش و کمی روغن مایع چرب کنید و داخل فریزر بذارید پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری بنماری کنید و کنار بذارید شیر، پودر کرم کارامل رو به همراه شکر و نسکافه و ژلاتین بنماری شده رو اضافه کنید و ظرف رو روی حرارت ملایم بذارید تا مواد یکدست بشه بعد از روی حرارت بردارید و بلافاصله بیسکوییت پتی بور رو در شیر خورد کنید خامه رو روی بخار کتری بنماری کنید تا رقیق بشه سپس خامه رو به مواد شیری اضافه کنید و میکسش کنید تاصاف و یکدست بشه و از صافی ردش کنید. داخل قالب بریزید و بیسکویت رو مطابق فیلم داخل قالب بچینید و برای ۸ ساعت داخل یخچال بذارید تا ببنده. برای خارج کردن دسر از قالب کافیه اطراف دسر رو به سمت داخل قالب بکشید و برای چند ثانیه قالب رو توی آب داغ بذارید و سریع دربیارید و بعد از اینکه دسر از قالب جدا شد، قالب رو داخل ظرف سرو موردنظرتون برگر