کیک هویج و گردو @MahnazJalaei مواد لازم: آرد: ۲ و ۱/۲ پیمانه بکینگ پودر : ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چایخوری پودر دارچین: ۱ قاشق غذاخوری تخم مرغ: ۴ عدد شکر دانه ریز: ۱ و ۱/۲ پیمانه روغن مایع: ۱ پیمانه هویج ریز رنده شده: ۳ پیمانه گردو نگینی شده: ۱/۲ پیمانه @MahnazJalaei طرز تهیه: اول مواد خشک که شامل آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و دارچین هست رو مخلوط و سه بار الک میکنیم. داخل ظرف بزرگی، تخم مرغ ها و شکر رو ریخته و با دور تند همزن ۵ تا ۷ دقیقه میزنیم تا پفکی، غلیظ و کرم رنگ بشه. بعد روغن مایع رو اضافه و دو دقیقه ی دیگر هم میزنیم. مخلوط مواد خشک الک شده رو اضافه و با دور کند همزن یک دقیقه میزنیم تا یکدست بشه. درآخر هویج رنده شده و گردو رو اضافه و با لیسک یا قاشق خیلی آروم هم میزنیم. کیک رو داخل قالب دایره ای با قطر ۲۰ یا ۲۵ میریزیم و در فر با دمای ۱۸۰ درجه که از ده دقیقه ی قبل که داغ کردیم، حدودا ۵۰ دقیقه میپزیم. بعد از پخت از قالب جدا کرده و با کرم پنیری تزیین و سرو میکنیم. @MahnazJalaei کرم پنیری: ۱۰۰ گرم پنیرخامه ای و ۵۰ گرم کره و یک لیوان پودر قند الک شده رو مخلوط و با