چاکلت-لاوا-کیک کیک-آتشفشان مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد (یکی کامل و یکی فقط زرده) شکلات تخته ای ۹۰ گرم کره ۳ ق غ شکر ۳ ق غ آرد سفید ۲ ق غ سرپر وانیل نوک ق چ نمک نوک ق چ روغن برای چرب کردن ظرف پودر کاکائو برای چرب کردن ظرف طرر تهیه: شکلات و کره را به روش بن ماری (روی بخار اب) ذوب کنید. تخم مرغ و زرده تخم مرغ را همراه با شکر، نمک و وانیل با دور تند همزن خوب هم بزنید تا کرمی و کشدار بشه. بعد شکلات آب شده را که از داغی افتاده به مواد اضافه کنید و هم بزنید .در نهایت آرد را اضافه کنید و با لیسک به آرامی بهم بزنید. دو عدد پیاله نشکن را با قلم مو چرب کنید و روش پودر کاکائو بپاشید.قالب مخصوص این کیک ،رمکین هست که سرامیکیه. اگه نداشتید، ازهر قالب یا پیاله نچسبی میتوانید استفاده کنید. دو سوم قالب رو با مواد پر کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. این کیک داخلش شکلات روانی داره. برای تزئین میتونید از پودر قهوه، پودر کاکائو، پودر قند استفاده کنید. اگر تایم پخت بیشتر شود،وسط کیک، کمتر مذاب میشود نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عز