منظور از ترد و نرم بودن بامیه یعنی خود بامیه ترد و بافت داخل بامیه کاملا پخته و نرم می باشد . بامیه با یار جدانشدنی خود معمولا در شب‌های ماه مبارک رمضان میهمان سفره افطاری مسلمانان است. برای زولبیا و بامیه نباید منتظر ماه رمضان شد چرا که با دانستن دستورهای تهیه‌شان به صورت بازاری و حرفه‌ای می‌توانید در منزل درست‌شان کنید. (((چند نکته مهم : )))) تعداد بامیه هایی که داخل روغن میندازیم نباید زیاد باشه یعنی تابه نباید پر باشه و بین بامیه ها فاصله باشه چون بخار بامیه ها باعث میشه خمیر بشن بامیه خمیر میشود اگر شربت بار بیش از اندازه داغ باشد بامیه خمیر می‌شود اگر تخم مرغ خمیر زیاد باشد بامیه خمیر می‌شود اگر شعله ی گاز برای پخت زیاد باشد شعله ی گاز بیش از اندازه زیاد باعث می‌شود روی بامیه ها زود رنگ میگیرد و داخل آن خمیر بماند . بامیه خرد میشود اگر مقدار بامیه داخل تابه زیاد باشد و اگر تخم مرغ خوب مخلوط نشده باشد همچنین مقدار تخم مرغ کم باشد و خمیر خوب پخته نشده باشد مقدار دقیق مواد اولیه بسیار مهم می باشد مهمترین قسمت بامیه داغ زدن هست که همون پختن خمیر روی حرارت که باید با شعله کم پ