سلام دوستان عزیز! امیدوارم حال دلتون خوب باشه. ماهی پر از نور، برکت و رحمت از راه رسیده. ماهی که دلها رو به هم نزدیکتر میکنه و فرصتیه برای آرامش و خودسازی. با من همراه باشید ؛ با طرز تهیه شله زرد: مواد لازم: برنج شکر زعفران دم کرده گلاب دارچین، پسته ، گل محمدی برای تزئین ■شله زرد یک دسر سنتی و خوشعطر ایرانی است که معمولاً در مراسم مذهبی، نذریها و سفرههای افطار ماه رمضان تهیه میشود. این دسر از ترکیب برنج، شکر، زعفران، گلاب و هل درست شده و با دارچین و خلال پسته یا بادام تزیین میشود. عطر زعفران و گلاب، طعم بینظیری به شله زرد میدهد و آن را به یکی از محبوبترین دسرهای ایرانی تبدیل کرده است. علاوه بر طعم عالی، شله زرد به دلیل داشتن زعفران و بادام، خواص زیادی مانند تقویت اعصاب و افزایش انرژی دارد. کلیک زمانی: 00:00 مقدمه 00:26 مقدار برنج وخیساندن 00:46 نحوه پخت برنج 01:55 افزودن شکر 02:35 افزودن زعفران و گلاب 03:17 دم کردن شله زرد 03:25 نوش جان! شله-زرد دسر-ایرانی دسر-سنتی شله-زرد-زعفرانی آشپزی-ایرانی آشپزی-سنتی دسر-خانگی غذای-خوشمزه شیرینی-سنتی رمضان-کریم افطار-س