بامیه جزو شیرینی های خوشمزه ماه مبارک رمضان است که درست کردنش آسونه ولی باید چند نکته طلایی را مدنظر قرار بدین تا بامیه ترد و پوک و طلایی بشه.برای داشتن یک بامیه فوق العاده ابتدا باید شربت بار را آماده کنید و کنار بزارید .نحوه درست کردن شربت بار حرفه ای شفاف و بدون شکرک تو ویدئو جدا با تمام نکات آموزش دادم اول آن ویدئو را ببینید و لینکش پایین تر براتون گذاشتم، بعد این ویدئو را مشاهده کنید و اگر تمام نکات طلایی را رعایت کنید بامیه هاتون بی نظیر و بهتر از نمونه های بازاری میشه و دیگه از بازار بامیه نمی خرین.نوش جان.طاعات و عبادات شما عزیزان قبول درگاه حق... * لینک ویدئو شربت بار: *مواد لازم خمیر: -آرد قنادی : ۱ لیوان فرانسوی -گلاب : ۱ قاشق غذاخوری -روغن مایع : ۱ قاشق غذاخوری -شربت بار : ۲ قاشق غذاخوری -آب : ۱ لیوان -تخم مرغ: ۲ الی ۳ دونه *با این رسپی حدود نیم کیلو بامیه خواهید داشت. بامیه زولبیا شربت بار شربت-بار گوشفیل گوش-فیل زولبیا-بامیه زولبیا و بامیه بامیه-عربی طرز-تهیه-بامیه طرز تهیه بامیه طرز-تهیه-زولبیا طرز تهیه زولبیا طرز-تهیه-گوشفیل طرز تهیه گوشفیل طرز تهیه شربت بار بامی