شربت بار یکی از پرکاربرد ترین محصولات در حرفه قنادیه که بهتره به روش اصولی و با رعایت نکات مهم تهیه بشه که بشه برای مدت طولانی بدون شکرک زدن برای انواع شیرینی ها استفاده کرد. غلظت شربت بار برای انواع شیرینی مثل بامیه و زولبیا و گوشفیل و باقلوا و کیک و شیرینی متفاوته که با اضافه کردن آب و یا گلاب میتونید به غلظت دلخواه برسونید، پس حتما ویدئو رو با دقت ببینید که کلی به کارتون میاد چون قراره کلی آموزش جدید بزارم که به این شربت بار نیاز دارید. موادلازم: شکر: نیم کیلوگرم آب: ۱۷۵ گرم جوهر لیمو: ۱ گرم گلوکز یا بادکا: ۵۰ گرم گلاب: ۴۰ گرم اسانس و وانیل و زعفران و هل کاملا اختیاری نکات مهم: آب لیمو رو جایگزین جوهر لیمو نکنید که روی طعمش تاثیر میزاره. اگر شربت غلیظ شد میتونید کمی آب یا گلاب اضافه کنید. حتما از گلوکز صنعتی که لوازم قنادی ها دارند استفاده کنید که باعث شفافیت و همینطور ماندگاری شربت میشه و بهتره از گلوکز خانگی استفاده نکنید چون شربت رو شیرین تر میکنه و باعث میشه وقتی شیرینی رو داخل شربت میزارید شیرینی نرم میشه. اگر گلوکز نریزید شیرینی شربت زیاد میشه، غلظت و براقيتش کم میشه و ماندگار