طرز تهیه زولبیا ترد و شیشه ای/ زولبیا بامیه/ زولبیا ماه رمضان/ زولبیا و بامیه/ آموزش زولبیا/ زولبیا خانگی/ زولبیا قنادی/ زولبیا ماه مبارک رمضان مواد لازم: نشاسته گل ۲۰۰ گرم (۱و نیم لیوان) ماست ۲۰۰ گرم (۱ لیوان سرخالی) کره هم دمای محیط ۱ ق غذاخوری زعفران دم کره جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری روغن شربت بار لینک آموزش شرب بار برای زولبیا و بامیه: لینک آموزش بامیه ترد خانگی: زمانبندی ویدیو: ۰۰:۰۰ مقدمه ۰۰:۲۵ مخلوط کردن مواد ۰۰:۵۳ استراحت مواد زولبیا ۰۱:۲۶ ریختن مواد داخل قیف ۰۱:۴۲ سرخ کردن زولبیا ۰۱:۵۵ انداختن زولبیا داخل شربت بار ۰۲:۱۹ زولبیا ترد و شیشه ای خانگی طرز تهیه زولبیا خانگی,زولبیا ترد,بامیه,زولبیا,زولبیا خانگی,زولبیا بامیه,ماه رمضان,زولبیا ماه رمضان,زولبیا و بامیه,بامبه ترد خانگی,بامیه ماه رمضان,افطار,افطاری,طرز تهیه بامیه ترد,زولبیا بازاری,زولبیا قنادی,شرب بار زولبیا,شربت بار,زولبیا شیشه ای,زولبیا ترد,شیرینی عید,ماه مبارک رمضان