یکی از پیشغذاهای سبک و سریع که به عنوان وعده سبک و میانوعده هم کاربرد دارد. در آموزشهای قبل هم یک سبک دیگر از نان سیر را آموزش داده بودم. در آن سبک از سیر خام استفاده میشود و در این سبک از سیر پخته استفاده میشود که این کار باعث میشود دهان بعد از مصرف بوی سیر نگیرد. خیلی مهم است که سیرها در روغن سرخ نشوند چون در اثر سرخ شدن و تغییر رنگ لایه بیرون خشک خواهد شد و نمیتوانید آن را له کنید. در مورد دمای فر هم خیلی مشخص است که وقتی پروسه پخت نداریم و فقط قرار هست که پنیر ذوب شود هرچقدر دما بالاتر باشد بهتر است چون قبل از خشک شدن کامل نان باید پنیر در مدت کوتاهی ذوب شود .