کیک بانت-کیک-ردولوت (قرمز مخملی) مواد لازم: برای فیلینگ پنیری: پنیر خامه ای به دمای محیط رسییده 200 گرم کره به دمای محیط رسیده 50 گرم شکر نصف پیمانه تخم مرغ 1 عدد آرد 2 قاشق غذاخوری وانیل 1 قاشق چای خوری برای کیک: آرد 2 و 1/3 پیمانه شکر 1 و 3/4 پیمانه پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری جوش شیرین 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری روغن مایع 1 و 1/4 پیمانه تخم مرغ درشت 2 عدد ماست 1/2 پیمانه شیر 1/2 پیمانه وانیل 1 قاشق چای خوری سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری رنگ قرمز خوراکی ژلی به میزان لازم طرزتهیه: فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب بانت را چرب و آرد پاشی کنید یا اگه قالب نچسب دارید فقط با روغن یا اسپری روغن چرب کنید. اول فیلینگ پنیری را آماده کنید. پنیر خامه ای به دمای محیط رسییده را با کره به دمای محیط رسییده و شکر با همزن بزنید تا سبک و پوک شود. تخم مرغ و ارد و وانیل را هم اضافه کنید. تا حدی که مواد خوب مخلوط شوند بزنید و کنار بگذارید. برای تهیه مواد کیک قرمز مخملی ، آرد را همراه پودر کاکائو و جوش شیرین و نمک الک کنید و با شکر مخلوط کنید. در کاسه بزرگی روغن مایع و تخم مرغ ها و م