طرز تهیه شیرینی نارگیلی نرم و خوشمزه خانگی برای عید سلام دوستای خوبم، پیشاپیش عیدتون مبارک امروز اومدم با آموزش شیرینی نارگیلی خوشمزه، از اون شیرینی هایی که عطر و طعم دلنشینی داره و پرطرفداره برای عید، شیرینی که با سفیده تخم مرغ درست میشه ، از اونجایی که خیلی از شیرینیها با زرده هستند این شیرینی گزینه عالی برای استفاده از سفیده است. با زرده ها هم من شیرینی درست کردم که داخل کانالم هست. برای داشتن شیرینی نارگیلی بازاری حتما باید نکاتی که گفتم رعایت کنید، این شیرینی با تکرار و تجربه نتیجه مطلوب رو بهتون میده. مواد لازم: سفیده تخم مرغ 80 گرم (حدود یک سوم لیوان یا دو عدد ) پودر نارگیل چرب 100 گرم (حدود یک و یک چهارم لیوان) پودر شکر 1۵0 گرم (حدود یک لیوان سر پُر) روغن مایع ۹۰ گرم (حدود یک سوم لیوان) آب لیمو نصف قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری در ابتدا بگم برای درست کردن شیرینیها با گِرم پیش برید ، اندازه لیوان تقریبی هست. این شیرینی که حساسه اندازه گیری درست با گرم باید انجام بشه تا کیفیت مطلوب رو داشته باشید پودر نارگیل باید از نوع چرب باشه ، موقع خرید بگید پودر نارگیل چرب . فر با دما