کدو پلو با ماهی دودی یک منوی سنتی و خوشمزه است که از دیرباز در منطقه ما مرسوم بوده است. کدو پلو با شیر طبیعی طبخ می شود و یکی از انواع برنج پخت مردم شمال ایران است، این غذا به تنهایی طعم خاص و فوق العاده خوبی دارد و می تواند انتخاب غذایی خوبی برای گیاهخواران باشد. ماهی دودی نیز راهی عالی برای نگهداری ماهی و همچنین ایجاد طعم متفاوت با ماهی است. برای دود کردن ماهی چند روز در نمک فراوان نگهداری می شود و سپس روی شعله و دوده چوب قرار می گیرد. در ویدیوهای بعدی سعی می کنیم روش کشیدن ماهی را به شما نشان دهیم. اگر به دنبال یک غذای پاییزی خوشمزه و آسان هستید، این دستور پخت برنج کدو تنبل با ماهی دودی را امتحان کنید! امیدوارم از دیدن آن لذت ببرید و در فیلم های بعدی از ما حمایت کنید