طرز تهیه بامیه طرز تهیه شربت بامیه دقت کنید تایم داغ زدن خمیر رو به خوبی انجام بدید تا در پایان یک بامیه ترد خوشمزه ای داشته باشید بسته به سایز تخم مرغ هاممکنه تخم مرغ سوم نصفی استفاده بشه یا مثل من تمام تخم مرغ /حتما تخم مرغ سوم رو کم کم اضافه کنید از طرف دارای ارتفاع استفاده کنید چون در مرحله دوم که بامیه ها رو داخل روغن میریزید کف میکنه حرارت ملایم باشه تا بامیه مغز پخت بشه روغن بامیه باید سرد باشه /شربت بامیه باید سرد باشه /بامیه ها تا داغ هستند داخل شهد بریزید